LGPD pravila o privatnosti

Pravila o privatnosti

Posljednje ažuriranje: 18. siječnja 2024

Ova Pravila o privatnosti opisuju naše politike i postupke o prikupljanju, uporabi i otkrivanju Vaše podatke kada koristite Uslugu i govore vam o vašim pravima privatnosti i kako zakon štiti vas.

Vaše osobne podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem usluge pristajete prikupljanje i upotreba informacija u skladu s ovom Pravilima o privatnosti. Ova pravila o privatnosti stvoren je uz pomoć Generator pravila o privatnosti Uvjeta.

Tumačenje i definicije

Tumačenje

Riječi od kojih je početno slovo kapitalizirano imaju značenja definirana u nastavku Uvjeti. Sljedeće definicije imaju isto značenje bez obzira na to jesu li pojavljuju se u jednini ili u množini.

Definicije

Za potrebe ove politike privatnosti:

  • Račun znači jedinstveni račun stvoren za pristup našoj usluzi ili dijelovima naše usluge.

  • Društvo (naziva se ili "tvrtkom", "mi", "mi" ili "naša" u ovome Dogovor) odnosi se na Nordijska pokretna grupa, Ostanvagen 81, Jarfalla.

  • Kolačići su male datoteke koje se postavljaju na vaše računalo, mobilni uređaj ili Bilo koji drugi uređaj s web stranice, koji sadrži detalje povijesti pregledavanja na toj web stranici među mnogim korištenjem.

  • Zemlja odnosi se na: Švedska

  • Uređaj znači bilo koji uređaj koji može pristupiti usluzi poput računala, a mobitel ili digitalni tablet.

  • Osobni podaci je li bilo kakve informacije koje se odnose na identificirani ili prepoznatljivi pojedinac.

  • Servis odnosi se na web stranicu.

  • Davatelj usluga znači bilo koju prirodnu ili pravnu osobu koja obrađuje podatke o ime tvrtke. Odnosi se na tvrtke trećih strana ili na pojedince zaposlene u Tvrtka koja će olakšati uslugu, pružiti uslugu u ime tvrtke, za obavljanje Usluge povezane s uslugom ili za pomoć tvrtki u analiziranju načina korištenja usluge.

  • Podaci o korištenju odnosi se na podatke prikupljene automatski, bilo koje generira upotreba usluge ili iz same servisne infrastrukture (na primjer, trajanje a Posjet stranice).

  • Web stranica odnosi se na Nordijska pokretna grupa, dostupno iz https://nordicmovement.com

  • Vas znači pojedinačni pristup ili korištenje usluge ili tvrtke, ili druga pravna osoba u ime koje takav pojedinac pristupa ili koristi uslugu, kao primjenjivo.

Prikupljanje i korištenje svojih osobnih podataka

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Dok koristimo našu uslugu, možemo od vas zamoliti da nam pružite određene osobne identifikacije informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili prepoznavanje. Informacije koje se mogu osobno identificirati mogu Uključite, ali nije ograničeno na:

  • Email adresa

  • Ime i prezime

  • Broj telefona

  • Adresa, država, provincija, poštanski broj/poštanski broj, grad

  • Podaci o korištenju

Podaci o pristupu računa
Format e -pošte: primjer@mailserver.domain
Uređivanje podataka o računu
Format e -pošte: primjer@mailserver.domain
Pokažite sve zahtjeve
Format e -pošte: primjer@mailserver.domain
Izbriši podatke o računu
Format e -pošte: primjer@mailserver.domain

Podaci o korištenju

Podaci o upotrebi prikupljaju se automatski prilikom korištenja usluge.

Podaci o upotrebi mogu sadržavati informacije poput adrese internetskog protokola vašeg uređaja (npr. IP. adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koju posjetite, vrijeme i Datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i druge dijagnostike podaci.

Kada pristupite usluzi putem ili putem mobilnog uređaja, možemo prikupiti određene podatke automatski, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vrstu mobilnog uređaja koji koristite, vaš mobilni uređaj jedinstveni ID, IP adresa vašeg mobilnog uređaja, vašeg mobilnog operativnog sustava, vrsta Preglednik mobilnog interneta koji koristite, jedinstveni identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Također možemo prikupiti informacije koje vaš preglednik šalje kad god posjetite našu uslugu ili kada vi Pristupite usluzi putem ili putem mobilnog uređaja.

Tehnologije i kolačiće praćenja

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i pohranu određene informacije. Korištene tehnologije praćenja su svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i Pratite informacije i poboljšati i analizirati našu uslugu. Tehnologije koje koristimo mogu uključivati:

  • Kolačići ili kolačići preglednika. Kolačić je mala datoteka postavljena na vaš uređaj. Vas Može uputiti vaš preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznačite kada se šalje kolačić. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge. Osim ako niste prilagodili postavku preglednika tako da će odbiti kolačiće, naša usluga može Koristite kolačiće.
  • Flash kolačići. Određene značajke naše usluge mogu koristiti lokalne pohranjene objekte (ili Flash kolačići) za prikupljanje i pohranjivanje podataka o vašim željama ili aktivnosti na našem Servis. Flash kolačići ne upravljaju istim postavkama preglednika kao i oni koji se koriste za preglednik Kolačići. Za više informacija o tome kako možete izbrisati flash kolačiće, pročitajte "Gdje mogu Promijenite postavke za onemogućavanje ili brisanje lokalnih dijeljenih objekata? "Dostupno na https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web Beacons. Određeni dijelovi naše usluge i naše e -poruke mogu sadržavati malene Elektroničke datoteke poznate kao Web Beacons (također se nazivaju jasnim GIF -ovima, pikselnim oznakama i Gifovi s jednim pikselima) koji, na primjer, omogućuju tvrtki da broji korisnike koji su ih posjetili stranice ili otvorili e -poštu i za ostale povezane statistike web mjesta (na primjer, snimanje Popularnost određenog odjeljka i provjeravanje sustava i integriteta poslužitelja).

Kolačići mogu biti "uporni" ili "sesija" kolačića. Uporni kolačići ostaju na vašem osobnom Računalni ili mobilni uređaj kada odete izvan mreže, dok se kolačići sesije brišu čim Zatvorite svoj web preglednik. Možete saznati više o kolačićima na Web stranica UvjetiFeed članak.

Koristimo i sesiju i uporne kolačiće za svrhe navedene u nastavku:

  • Nužni / esencijalni kolačići

    Vrsta: Kolačići sesije

    Upravljati: SAD

    Svrha: Ovi su kolačići ključni za pružanje usluga dostupnih putem Web mjesto i omogućiti vam korištenje nekih njegovih značajki. Pomažu u autentičnosti korisnika i spriječiti lažno korištenje korisničkih računa. Bez ovih kolačića, usluge koje imate zatraženo se ne može osigurati, a mi koristimo samo ove kolačiće da bismo vam pružili one Usluge.

  • Politika kolačića / obavijest o prihvaćanju kolačića

    Vrsta: trajni kolačići

    Upravljati: SAD

    Svrha: Ovi kolačići identificiraju jesu li korisnici prihvatili upotrebu kolačića na web mjestu.

  • Funkcionalni kolačići

    Vrsta: trajni kolačići

    Upravljati: SAD

    Svrha: Ovi kolačići omogućuju nam da se prisjetimo odluka koje donosite kada koristite web mjesto, poput Sjećanje na detalje o prijavi ili jezične preferencije. Svrha ovih kolačića je pružiti vam više osobnog iskustva i izbjeći da morate ponovno unijeti svoj Postavke svaki put kada koristite web mjesto.

Za više informacija o kolačićima koje koristimo i vašim izborima u vezi s kolačićima, posjetite naš Politika kolačića ili odjeljak o kolačićima naše politike o privatnosti.

Korištenje vaših osobnih podataka

Tvrtka može koristiti osobne podatke u sljedeće svrhe:

  • Pružiti i održavati našu uslugu, uključujući nadzor korištenja našeg Servis.

  • Za upravljanje vašim računom: za upravljanje registracijom kao korisnik usluge. Osobni podaci koje dajete mogu vam omogućiti pristup različitim funkcionalnostima usluge koji su vam dostupni kao registrirani korisnik.

  • Za izvedbu ugovora: razvoj, usklađenost i poduzimanje ugovora o kupnji za proizvode, predmete ili usluge koje ste kupili ili bilo kojeg drugog ugovora s nama putem usluge.

  • Da vas kontaktiram: Da vas kontaktiram putem e -pošte, telefonskih poziva, SMS -a ili drugog ekvivalentni oblici elektroničke komunikacije, poput guranja mobilne aplikacije Obavijesti u vezi s ažuriranjima ili informativnim komunikacijama vezanim za funkcionalnosti, proizvodi ili ugovorene usluge, uključujući sigurnosna ažuriranja, kad je to potrebno ili razumno za njihovu provedbu.

  • Da vam osigura S vijestima, posebnim ponudama i općim informacijama o drugim roba, usluge i događaji koje nudimo slični onima koje već imate Kupljeno ili raspitano o tome, osim ako niste odlučili da ne primate takve podatke.

  • Za upravljanje zahtjevima: Prisustvovati nam i upravljati svojim zahtjevima.

  • Za poslovne transfere: Vaše podatke možemo koristiti za procjenu ili provođenje a Spajanje, oduzimanje, restrukturiranje, reorganizacija, raspuštanje ili drugu prodaju ili prijenos neka ili sva naša imovina, bilo kao da je riječ o brizi ili kao dio bankrota, likvidacije, ili sličan postupak, u kojem su osobni podaci koji su nas držali o našim korisnicima usluge među imovina prenesena.

  • U druge svrhe: Vaše podatke možemo koristiti u druge svrhe, poput Analiza podataka, identificiranje trendova upotrebe, određivanje učinkovitosti našeg promotivnog Kampanje i za procjenu i poboljšanje naše usluge, proizvoda, usluga, marketinga i vašeg iskustvo.

Vaše osobne podatke možemo podijeliti u sljedećim situacijama:

  • S pružateljima usluga: Vaše osobne podatke možemo podijeliti s uslugom Pružatelji usluga za nadzor i analizu upotrebe naše usluge, da vas kontaktiraju.
  • Za poslovne transfere: Možemo dijeliti ili prenijeti vaše osobne podatke u Povezanost s bilo kojim spajanjem, prodajom imovine tvrtke, financiranju ili tijekom pregovora o bilo kojem spajanju, ili stjecanje svih ili dio našeg poslovanja drugoj tvrtki.
  • S podružnicama: Vaše podatke možemo podijeliti s našim podružnicama u kojima Slučaj će nam trebati da te podružnice poštuju ovu politiku privatnosti. Podružnice uključuju naš Matična tvrtka i bilo koje druge podružnice, partneri u zajedničkom ulaganju ili druge tvrtke koje mi smo kontrola ili koja su pod uobičajenom kontrolom s nama.
  • S poslovnim partnerima: Vaše podatke možemo podijeliti s našim poslovanjem partneri koji će vam ponuditi određene proizvode, usluge ili promocije.
  • S drugim korisnicima: Kada dijelite osobne podatke ili na neki drugi način komunicirate Javne površine s drugim korisnicima, takve informacije mogu pregledati svi korisnici i mogu biti javno distribuiran vani.
  • Uz vaš pristanak: Možemo otkriti vaše osobne podatke za bilo koji drugi svrha uz vaš pristanak.

Zadržavanje vaših osobnih podataka

Tvrtka će zadržati vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za postavljene svrhe vani u ovoj politici privatnosti. Zadržat ćemo i koristiti vaše osobne podatke u mjeri u kojoj je potrebno U skladu s našim zakonskim obvezama (na primjer, ako od nas moramo zadržati vaše podatke kako bismo ispunili Uz primjenjive zakone), riješite sporove i provodite naše pravne sporazume i politike.

Tvrtka će također zadržati podatke o korištenju u svrhu interne analize. Podaci o upotrebi su općenito zadržani na kraćem vremenskom razdoblju, osim kada se ti podaci koriste za jačanje sigurnosti ili poboljšati funkcionalnost naše usluge ili smo zakonski dužni zadržati ove podatke dulja vremenska razdoblja.

Prijenos vaših osobnih podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, obrađuju se u operativnim uredima tvrtke i u Bilo koja druga mjesta na kojima se nalaze stranke uključene u obradu. To znači da ovo Informacije se mogu prenijeti na - i održavati se na računalima koja se nalaze izvan vaše države, provincija, zemlja ili druga državna nadležnost u kojoj se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati nego one iz vaše nadležnosti.

Vaš pristanak na ovu pravilu o privatnosti, a slijedi vaše podnošenje takvih podataka Vaš dogovor s tim prijenosom.

Tvrtka će poduzeti sve korake razumno potrebne kako bi se osiguralo da se vaši podaci ponašaju sigurno I u skladu s ovom Pravilima o privatnosti i neće se dogoditi prijenos vaših osobnih podataka organizaciji ili zemlji, osim ako ne postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost vaših podataka i drugih osobnih podataka.

Otkrivanje vaših osobnih podataka

Poslovne transakcije

Ako je tvrtka uključena u prodaju spajanja, stjecanja ili imovine, vaši osobni podaci mogu biti preneseno. OBAVIJESTI ćemo se prije nego što se vaši osobni podaci prenesu i postanu predmet na drugačiju politiku privatnosti.

Provedba zakona

U određenim okolnostima, od tvrtke će se možda tražiti da otkrije vaše osobne podatke ako potreban za to zakonom ili kao odgovor na valjane zahtjeve javnih vlasti (npr. Sud ili a Vladina agencija).

Ostali zakonski zahtjevi

Tvrtka može otkriti vaše osobne podatke u uvjerenju dobre vjere da je takva radnja neophodna do:

  • Poštivati ​​zakonsku obvezu
  • Zaštitite i brani prava ili imovinu tvrtke
  • Spriječiti ili istražiti moguće nepravde u vezi s uslugom
  • Zaštitite osobnu sigurnost korisnika usluge ili javnosti
  • Zaštititi od zakonske odgovornosti

Sigurnost vaših osobnih podataka

Sigurnost vaših osobnih podataka važna nam je, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa Preko interneta ili metoda elektroničkog skladištenja je 100% sigurna. Dok nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Dječja privatnost

Naša usluga se ne bavi nikome mlađem od 13 godina. Ne sakupljamo svjesno osobno Poznate informacije od svih mlađih od 13 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i vi Svjesni su da nam je vaše dijete pružilo osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako postanemo svjestan da smo prikupljali osobne podatke od svih mlađih od 13 godina bez provjere Roditeljski pristanak, poduzimamo korake za uklanjanje tih podataka s naših poslužitelja.

Ako se trebamo osloniti na pristanak kao pravnu osnovu za obradu vaših podataka i vaše zemlje zahtijeva pristanak roditelja, možda ćemo zahtijevati pristanak vašeg roditelja prije nego što prikupimo i koristimo te informacije.

Veze na druge web stranice

Naša usluga može sadržavati veze do drugih web stranica koje mi ne upravljaju. Ako kliknete na Link treće strane, bit ćete usmjereni na web mjesto treće strane. Toplo vam savjetujemo Pregledajte politiku privatnosti svake web stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse bilo koje web stranice ili usluge trećih strana.

Promjene u ovoj politici privatnosti

Povremeno možemo ažurirati našu politiku privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem Nova pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e -pošte i/ili istaknute obavijesti o našoj usluzi, prije promjene Postati na snazi ​​i ažurirati datum "posljednjeg ažuriranog" na vrhu ove politike privatnosti.

Savjetuje vam se da povremeno pregledavate ovu politiku privatnosti radi bilo kakvih promjena. Promjene u ovo Pravila o privatnosti učinkovite kada su objavljeni na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, možete nas kontaktirati:

  • E -poštom: support@nordicmovement.com

  • Posjetom ove stranice na našoj web stranici: https://nordicmovement.com

  • Po telefonskim brojem: 0046760000595