GDPR -privatlivspolitik

GDPR -privatlivspolitik

Vores privatlivspolitik blev sidst opdateret den 18. januar 2024.

Denne fortrolighedspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, anvendelse og videregivelse af Dine oplysninger, når du bruger tjenesten og fortæller dig om dine privatlivets fred og hvordan loven beskytter dig.

Vi bruger dine personlige data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du Indsamling og brug af information i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. Denne fortrolighedspolitik blev genereret af Betingelser Feed GDPR Privacy Policy Template.

Fortolkning og definitioner

Fortolkning

De ord, som det oprindelige brev er aktiveret betingelser. Følgende definitioner skal have den samme betydning uanset om de vises i ental eller i flertal.

Definitioner

Med henblik på denne fortrolighedspolitik:

  • "Konto" betyder en unik konto, der er oprettet for dig at få adgang til vores service eller dele af vores service.

  • "Selskab" (kaldet enten "virksomheden", "vi", "os" eller "vores" i dette Aftale) henviser til Nordic Movement Group

    Med henblik på GDPR er virksomheden datacontrolleren.

  • "Land" henviser til Sverige.

  • "Cookies" er små filer, der er placeret på din computer, mobilenhed eller Enhver anden enhed på et websted, der indeholder detaljerne i din browserhistorie på dette websted Blandt dets mange anvendelser.

  • "Datacontroller", med henblik på GDPR (generel databeskyttelse Regulering), henviser til virksomheden som den juridiske person, der alene eller sammen med andre bestemmer formålet og midlerne til behandling af personoplysninger.

  • "Enhed" betyder enhver enhed, der kan få adgang til tjenesten, såsom en computer, en Mobiltelefon eller en digital tablet.

  • "Personlig data" er oplysninger, der vedrører en identificeret eller identificerbar individ.

    Med henblik på GDPR betyder personlige data alle oplysninger, der vedrører dig, f.eks. Et navn, Et identifikationsnummer, placeringsdata, online -identifikator eller til en eller flere faktorer specifikke til den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.

  • "Service" henviser til webstedet.

  • "Service udbyder" betyder enhver naturlig eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af virksomheden. Det henviser til tredjepartsselskaber eller personer, der er ansat i Virksomhed for at lette tjenesten, at levere tjenesten på virksomhedens vegne, til at udføre tjenester relateret til tjenesten eller for at hjælpe virksomheden med at analysere, hvordan tjenesten er Brugt.
    Med henblik på GDPR betragtes tjenesteudbydere som dataprocessorer.

  • "Brugsdata" henviser til data indsamlet automatisk, enten genereret af Brug af tjenesten eller fra selve serviceinfrastrukturen (for eksempel varigheden af ​​en Sidebesøg).

  • "Internet side" Henviser til Nordic Movement Group, tilgængelig fra https://nordicmovement.com

  • "Du" betyder den individuelle adgang eller brug af tjenesten eller virksomheden eller anden juridisk enhed på vegne, hvoraf en sådan person får adgang til eller bruger tjenesten som relevant.

    Under GDPR (generel regulering af databeskyttelse) kan du omtales som den registrerede eller Som brugeren som du er den enkelte, der bruger tjenesten.

Indsamling og brug af dine personlige data

Typer af data indsamlet

Personlig data

Mens vi bruger vores service, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare Oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • Email adresse

  • Fornavn og efternavn

  • Telefonnummer

  • Adresse, stat, provins, lynlås/postkode, by

  • Brugsdata

Brugsdata

Brugsdata indsamles automatisk, når du bruger tjenesten.

Brugsdata kan indeholde oplysninger såsom din enheds internetprotokoladresse (f.eks. IP adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores service, du besøger, tid og Dato for dit besøg, den tid, der bruges på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får adgang til tjenesten efter eller via en mobilenhed, kan vi indsamle visse oplysninger automatisk, inklusive, men ikke begrænset til, den type mobile enhed, du bruger, din mobil Enhed unik ID, IP -adressen på din mobile enhed, dit mobile operativsystem, typen af Mobil internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores service eller når du Få adgang til tjenesten ved eller via en mobilenhed.

Sporingsteknologier og cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores service og butik visse oplysninger. Sporingsteknologier, der bruges, er beacons, tags og scripts til at indsamle og Spor information og for at forbedre og analysere vores service. De teknologier, vi bruger, kan omfatte:

  • Cookies eller browser cookies. En cookie er en lille fil placeret på din enhed. Du Kan instruere din browser om at nægte alle cookies eller til at indikere, hvornår der sendes en cookie. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores service. Medmindre du har justeret din browserindstilling, så den nægter cookies, kan vores service muligvis Brug cookies.
  • Web beacons. Visse sektioner af vores service og vores e -mails kan indeholde små Elektroniske filer kendt som web beacons (også kaldet klare GIF'er, pixelmærker og enkelt-pixel gifs), der tillader virksomheden, for eksempel at tælle brugere, der har besøgt dem sider eller åbnede en e -mail og for andre relaterede webstedsstatistikker (for eksempel registrering af Popularitet af et bestemt afsnit og verificering af system og serverintegritet).

Cookies kan være "vedvarende" eller "session" cookies. Vedvarende cookies forbliver på din personlige computer eller mobil enhed, når du går offline, mens session cookies slettes så snart du Luk din webbrowser.

Vi bruger både session og vedvarende cookies til de formål, der er beskrevet nedenfor:

  • Nødvendige / essentielle cookies

    Type: session cookies

    Administreret af: os

    Formål: Disse cookies er vigtige for at give dig tjenester tilgængelige gennem Websted og for at give dig mulighed for at bruge nogle af dens funktioner. De hjælper med at autentificere brugere og forhindre svigagtig brug af brugerkonti. Uden disse cookies, de tjenester, du har bedt om kan ikke leveres, og vi bruger kun disse cookies til at give dig dem tjenester.

  • Cookies politik / meddelelse Acceptcy cookies

    Type: Vedvarende cookies

    Administreret af: os

    Formål: Disse cookies identificerer, om brugere har accepteret brugen af ​​cookies på webstedet.

  • Funktionalitetskager

    Type: Vedvarende cookies

    Administreret af: os

    Formål: Disse cookies giver os mulighed for at huske valg, du træffer, når du bruger webstedet, f.eks. Husk dine loginoplysninger eller sprogpræference. Formålet med disse cookies er at Giv dig en mere personlig oplevelse og for at undgå at skulle komme ind igen i din Præferencer hver gang du bruger webstedet.

  • Sporing og performance cookies

    Type: Vedvarende cookies

    Administreret af: tredjepart

    Formål: Disse cookies bruges til at spore information om trafik til webstedet og hvordan Brugere bruger webstedet. Oplysningerne indsamlet via disse cookies kan direkte eller indirekte Identificer dig som en individuel besøgende. Dette skyldes, at de indsamlede oplysninger typisk er Knyttet til en pseudonym identifikator, der er knyttet til den enhed, du bruger til at få adgang til webstedet. Vi kan også bruge disse cookies til at teste nye sider, funktioner eller ny funktionalitet på webstedet For at se, hvordan vores brugere reagerer på dem.

For mere information om de cookies, vi bruger og dine valg vedrørende cookies, kan du besøge vores Cookies -politik eller cookies -sektionen i vores privatlivspolitik.

Brug af dine personlige data

Virksomheden kan bruge personlige data til følgende formål:

  • At levere og vedligeholde vores serviceinklusive at overvåge brugen af ​​vores Service.

  • At administrere din konto: At administrere din registrering som bruger af tjenesten. De personlige data, du giver, kan give dig adgang til forskellige funktionaliteter i tjenesten der er tilgængelige for dig som registreret bruger.

  • For udførelsen af ​​en kontrakt: udvikling, overholdelse og At foretage købskontrakt for de produkter, varer eller tjenester, du har købt eller af enhver anden kontrakt med os gennem tjenesten.

  • For at kontakte dig: For at kontakte dig via e -mail, telefonopkald, SMS eller andet ækvivalente former for elektronisk kommunikation, såsom et mobilapplikations push Underretninger om opdateringer eller informativ kommunikation relateret til funktionaliteterne, produkter eller kontraherede tjenester, inklusive sikkerhedsopdateringer, når det er nødvendigt til deres implementering.

  • At give dig Med nyheder, særlige tilbud og generelle oplysninger om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, du allerede har Købt eller spurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger.

  • At administrere dine anmodninger: At deltage og administrere dine anmodninger til os.

  • Til forretningoverførsler: Vi bruger muligvis dine oplysninger til at evaluere eller gennemføre en fusion, afhændelse, omstrukturering, omorganisering, opløsning eller andet salg eller overførsel af Nogle eller alle vores aktiver, hvad enten det er som en fortsat bekymring eller som en del af konkurs, likvidation, eller lignende procedure, hvor personoplysninger, som vi har om vores servicebrugere, er blandt de overført aktiver.

  • Til andre formål: Vi bruger muligvis dine oplysninger til andre formål, såsom Dataanalyse, identificering af brugstendenser, bestemmelse af effektiviteten af ​​vores salgsfremmende kampagner og for at evaluere og forbedre vores service, produkter, tjenester, marketing og din erfaring.

Vi deler muligvis dine personlige oplysninger i følgende situationer:

  • Med tjenesteudbydere: Vi deler muligvis dine personlige oplysninger med service Udbydere til at overvåge og analysere brugen af ​​vores service til betalingsbehandling for at kontakte dig.
  • Til forretningoverførsler: Vi kan dele eller overføre dine personlige oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, salg af selskabsaktiver, finansiering eller Erhvervelse af hele eller en del af vores forretning til et andet firma.
  • Med tilknyttede virksomheder: Vi deler muligvis dine oplysninger med vores tilknyttede virksomheder, hvor Tilfælde Vi kræver, at disse tilknyttede selskaber ærer denne fortrolighedspolitik. Tilknyttede virksomheder inkluderer vores moderselskab og alle andre datterselskaber, joint venture -partnere eller andre virksomheder, som vi kontrol eller det er under fælles kontrol med os.
  • Med forretningspartnere: Vi deler muligvis dine oplysninger med vores forretning Partnere til at tilbyde dig visse produkter, tjenester eller kampagner.
  • Med andre brugere: Når du deler personlige oplysninger eller på anden måde interagerer i De offentlige områder med andre brugere kan sådanne oplysninger ses af alle brugere og kan være offentligt distribueret udenfor.
  • Med dit samtykke: Vi afslører muligvis dine personlige oplysninger for enhver anden Formål med dit samtykke.

Opbevaring af dine personlige data

Virksomheden beholder kun dine personlige data, så længe det er nødvendigt til de indstillede formål ud i denne privatlivspolitik. Vi beholder og bruger dine personlige data i det omfang, der er nødvendige for at Overhold vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at beholde dine data for at overholde med gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Virksomheden vil også beholde brugsdata til intern analyseformål. Brugsdata er generelt tilbageholdt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller For at forbedre funktionaliteten af ​​vores service, eller vi er lovligt forpligtet til at bevare disse data for længere tidsperioder.

Overførsel af dine personlige data

Dine oplysninger, inklusive personoplysninger, behandles på selskabets driftskontorer og i Eventuelle andre steder, hvor de parter, der er involveret i behandlingen, er placeret. Det betyder, at dette Oplysninger kan overføres til - og vedligeholdes på - computere placeret uden for din tilstand, provins, land eller anden statlig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan variere end dem fra din jurisdiktion.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer Din aftale om denne overførsel.

Virksomheden vil tage alle skridt med rimelighed nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert Og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik og ingen overførsel af dine personlige data finder sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller, inklusive sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af dine personlige data

Forretningstransaktioner

Hvis virksomheden er involveret i en fusion, erhvervelse eller aktivsalg, kan dine personlige data være overført. Vi giver besked, før dine personlige data overføres og bliver underlagt til en anden privatlivspolitik.

Retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan virksomheden være forpligtet til at videregive dine personlige data, hvis kræves at gøre det ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. En domstol eller en regeringsagentur).

Andre juridiske krav

Virksomheden kan videregive dine personlige data i den gode tro tro på, at en sådan handling er nødvendig til:

  • Overholde en juridisk forpligtelse
  • Beskytte og forsvare virksomhedens rettigheder eller ejendom
  • Forhindre eller undersøge mulig forseelse i forbindelse med tjenesten
  • Beskyt den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
  • Beskyt mod juridisk ansvar

Sikkerhed ved dine personlige data

Sikkerheden ved dine personlige data er vigtig for os, men husk, at ingen transmissionsmetode Over internettet eller metoden til elektronisk opbevaring er 100% sikker. Mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, vi kan ikke garantere dets absolutte sikkerhed.

Detaljerede oplysninger om behandlingen af ​​dine personlige data

De tjenesteudbydere, vi bruger, kan have adgang til dine personlige data. Disse tredjepartsleverandører indsamle, opbevare, bruge, behandle og overføre oplysninger om din aktivitet på vores service i i overensstemmelse med deres privatlivspolitik.

Analytics

Vi bruger muligvis tredjepartsudbydere til at overvåge og analysere brugen af ​​vores service.

E -mail -marketing

Vi bruger muligvis dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsføring eller salgsfremmende materiale og andre oplysninger, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage enhver eller alt sammen Denne kommunikation fra os ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne, der er leveret i nogen E -mail, vi sender eller ved at kontakte os.

GDPR -privatliv

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger under GDPR

Vi behandler muligvis personlige data under følgende betingelser:

  • Samtykke: Du har givet dit samtykke til behandling af personoplysninger til en eller mere specifikke formål.
  • Udførelse af en kontrakt: Tilvejebringelse af personoplysninger er nødvendig for Udførelse af en aftale med dig og/eller for eventuelle præ-kontraktuelle forpligtelser deraf.
  • Juridiske forpligtelser: Behandling af personoplysninger er nødvendige for at overholde en Juridisk forpligtelse, som virksomheden er underlagt.
  • Vital interesser: Behandling af personoplysninger er nødvendigt for at beskytte dine Vital interesser eller en anden naturlig person.
  • Offentlige interesser: Behandling af personoplysninger er relateret til en opgave, der udføres ud i den offentlige interesse eller i udøvelsen af ​​officiel myndighed tildelt virksomheden.
  • Legitime interesser: Behandling af personoplysninger er nødvendigt med henblik på De legitime interesser, som virksomheden forfølger.

Under alle omstændigheder vil virksomheden med glæde hjælpe med at afklare det specifikke retsgrundlag, der gælder for behandling, og især om levering af personoplysninger er en lovpligtig eller kontraktmæssig krav eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

Dine rettigheder under GDPR

Virksomheden påtager sig at respektere fortroligheden af ​​dine personlige data og garantere dig kan udøve dine rettigheder.

Du har ret i henhold til denne fortrolighedspolitik, og ved lov, hvis du er inden for EU, til:

  • Anmod om adgang til dine personlige data. Retten til at få adgang til, opdatere eller slette Oplysninger, vi har om dig. Hver gang du muliggør, kan du få adgang til, opdatere eller anmode om sletning Af dine personlige data direkte inden for dine kontoindstillinger. Hvis du ikke er i stand til Udfør disse handlinger selv, kontakt os for at hjælpe dig. Dette giver dig også mulighed for at Modtag en kopi af de personlige data, vi har om dig.
    • Adgangskontooplysninger
      E -mail -format: eksempel@mailserver.Domain
  • Anmod om korrektion af de personlige data, vi har om dig. Du har Ret til at have nogen ufuldstændige eller unøjagtige oplysninger, vi har om dig, korrigeret.
    • Rediger kontooplysninger
      E -mail -format: eksempel@mailserver.Domain
  • At administrere dine anmodninger. Du har ret til at bede os om at vise alle dine anmodninger til dig.
    • Vis alle anmodninger
      E -mail -format: eksempel@mailserver.Domain
  • Objekt til behandling af dine personlige data. Denne ret findes, hvor vi er stole på en legitim interesse som det retsgrundlag for vores behandling, og der er noget om din særlige situation, der får dig til at gøre indsigelse mod vores behandling af din Personlige data på denne grund. Du har også ret til at gøre indsigelse, hvor vi behandler din Personlige data til direkte markedsføringsformål.
  • Anmod om sletning af dine personlige data. Du har ret til at bede os om at slette Eller fjern personlige data, når der ikke er nogen god grund til, at vi fortsætter med at behandle dem.
    • Slet kontooplysninger
      E -mail -format: eksempel@mailserver.Domain
  • Anmod om overførsel af dine personlige data. Vi leverer dig eller til en Tredjepart, du har valgt, dine personlige data i en struktureret, ofte brugt, maskinlæsbar format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt Givet samtykke til os til at bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at udføre en kontrakt med dig.
  • Træk dit samtykke tilbage. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage til at bruge Dine personlige data. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke give dig adgang til visse specifikke funktionaliteter i tjenesten.

Træning af dine GDPR -databeskyttelsesrettigheder

Du kan udøve dine rettigheder til adgang, rettelse, aflysning og modstand ved at kontakte Os. Bemærk, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før du besvarer sådanne anmodninger. Hvis Du fremsætter en anmodning, vi vil prøve vores bedste for at svare på dig så hurtigt som muligt.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed om vores samling og brug af din Personlig data. For mere information, hvis du er i det europæiske økonomiske område (EEA), tak Kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighed i EØS.

Børns privatliv

Vores service adresserer ikke nogen under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personligt Identificerbare oplysninger fra alle under 13 år. Hvis du er forælder eller værge, og dig er opmærksomme på, at dit barn har givet os personlige data, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksom på, at vi har indsamlet personlige data fra enhver under 13 år uden verifikation af Forældres samtykke, vi tager skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Hvis vi er nødt til at stole på samtykke som et retsgrundlag for behandling af dine oplysninger og dit land Kræver samtykke fra en forælder, kan vi kræve din forældres samtykke, før vi indsamler og bruger Disse oplysninger.

Links til andre websteder

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på en Tredjepartslink, vil du blive ledet til den tredjeparts side. Vi anbefaler dig kraftigt at Gennemgå fortrolighedspolitikken på hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikker eller Praksis på tredjepartswebsteder eller tjenester.

Ændringer i denne fortrolighedspolitik

Vi opdaterer muligvis vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil underrette dig om ændringer ved at sende Den nye privatlivspolitik på denne side.

Vi fortæller dig via e -mail og/eller en fremtrædende meddelelse om vores service, inden ændringen At blive effektiv og opdatere den "sidst opdaterede" dato øverst i denne fortrolighedspolitik.

Du rådes til at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer i dette Privatlivspolitik er effektive, når de er placeret på denne side.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik, kan du kontakte os:

  • Ved at besøge denne side på vores hjemmeside: https://nordicmovement.com
  • Ved at sende os en e -mail: support@nordicmovement.com